Titlu film: The Emperor's New Groove (2000)

Pentru a vedea sursa video apăsaţi butonul de mai jos.

Dupa verificare, acest mesaj nu va mai aparea timp de 7 zile.
Daca lipseste sursa, va rugam sa lasati un comentariu mai jos.

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Article title

The Emperor’s New Groove (2000)

„The Emperor’s New Groove” este povestea unui duo neobișnuit, format din tânărul împărat Kuzco și un țăran pe nume Pacha.

Împăratul Kuzco, răsfățat, arogant și prost crescut, plănuiește construcția unui refugiu regal de vară. Așa intră în decor Pacha, pentru că satul său se află pe locul unde împăratul vrea să-și construiască refugiul și, deci, urmează a fi dărâmat. Pacha îl imploră pe împărat să cruțe satul, dar Kuzco nu are de gând să accepte ordine de la țăranul insistent. Satul urmează a fi distrus! Și în timp ce face aceasta, Kuzco o concediază și pe sfătuitoarea sa, Yzma, pentru încercările acesteia de a se impune peste puterea sa. Furioasă, Yzma hotărăște să-l otrăvească pe Kuzco, dar Kronk îi dă planurile peste cap. În loc să moară, Kuzco se transformă într-o lamă și rămâne fără cunoștință. Yzma îi ordonă lui Kronk să scape de corp, dar Kronk face acum o altă greșeală și îl scapă pe Kuzco, cu corpul său de lamă, în căruța lui Pacha.

Kuzco se trezește. Amândoi se sperie văzând noul corp de lamă al lui Kuzco. Apoi împăratul aleargă prin junglă, încercând să găsească drumul înapoi spre oraș. Dă de niște necazuri și atunci Pacha e nevoit să-i vină în ajutor. În loc să fie recunoscător, Kuzco se plânge de modul în care Pacha l-a salvat. Pacha încearcă fără folos să se înțeleagă cu împăratul spunându-i ce necazuri va abate asupra satului dacă își continuă planurile de construcție.

La palat, Yzma este furioasă când află că Kuzco poate fi încă în viață și pornește împreună cu Kronk să îl găsească. Eroii noștri se găsesc izolați în sălbăticie și trebuie să se bazeze unul pe celălalt pentru a supraviețui.

The Emperor's New Groove (2000)
,
Publicat pe:
, Autor:
Rating: 4.9 out of 5 with 4642 ratings
    Folosiți butonul al playerului pentru a seta subtitrarea sau pentru a o mari.