Titlu film: Jaws 2 (1978)
Genul Filmului: Aventura Dramă Groază
Calitate Film: SD-HC

Pentru a vedea sursa video apăsaţi butonul de mai jos.

Dupa verificare, acest mesaj nu va mai aparea timp de 7 zile.
Daca lipseste sursa, va rugam sa lasati un comentariu mai jos.

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Article title

Jaws 2 (1978)

Micuta statiune din orasul Amity trece printr-o perioada foarte grea din punct de vedere financiar dupa ce in urma cu patru ani au existat cateva exemplare de rechini foarte periculosi care au facut victime in randul turistilor sositi in vacanta.
Mayor Larry Vaughn (Lorraine Gary) este foarte bucuroasa de sosirea in orasel a lui Leonard ‘Len’ Peterson (Joseph Mascolo) cel care are de gand sa reatraga turistii si sa faca din micuta statiune ceea ce a fost odata. Tocmai de aceea, el trimite doi scafandri sa exploreze zona in care cu patru ani in urma seful politiei Martin Brody reusise sa ucida un rechin urias. Numai ca operatiunea celor doi scafandri este sortita esecului, amindoi fiind ucisi de un rechin aparut pe neasteptate, unul dintre ei reusind insa sa fotografieze chiar inainte de a muri, un ochi al rechinului. Numarul victimelor facute de rechin nu se opresc insa aici. O fetita aflata impreuna cu mama sa pe o mica ambarcatiune este si ea sfasiata de uriasa creatura, in timp ce mama sa este aruncata din barca si se lupta sa supravietuiasca.
Disparitiei celor doi scafandri nu li se da prea mare importanta fiind catalogata mai degraba drept un incident, insa seriful Martin Brody (Roy Scheider) este de cu totul alta parere si procedeaza cu multa intelepciune in momentul in care le interzice fiilor sai Mike (Mark Gruner) si Sean (Marc Gilpin) sa participe la o expeditie pe mare. Colegii interpreteaza gestul lui Brody drept un adevarat semn de paranoia, considerand temerile lui ca fiind exagerate si totodata nefondate.

Jaws 2 (1978)
,
Publicat pe:
, Autor:
Rating: 4.6 out of 5 with 4602 ratings
    Folosiți butonul al playerului pentru a seta subtitrarea sau pentru a o mari.