Titlu film: Azucena - Ingerul de abanos (2005)

Pentru a vedea sursa video apăsaţi butonul de mai jos.

Dupa verificare, acest mesaj nu va mai aparea timp de 7 zile.
Daca lipseste sursa, va rugam sa lasati un comentariu mai jos.

Article title

Azucena – Ingerul de abanos (2005)

Filmul este o poveste de dragoste intre un tanar locotenent de graniceri de pe malul Prutului si o tiganca. El este fiu de general, ea fiica de bulibasa.

Relatia dintre cei doi este compromisa nu numai de prejudecatile de rasa ci si de un paienjenis de intrigi legate de traficul de frontiera ilegal in care tanarul este prins ca intr-o capcana. Desi fiica de bulibasa, tiganca Azucena este o tanara moderna dornica sa evadeze din mentalitatile traditionale inguste ale neamului sau.

Dar tanarul locotenent Matei cade sub influenta unui grup de traficanti de carne vie care ii insceneaza o trecere frauduloasa a unui grup de prostituate.

Nefiind intrutotul strain de lumea interlopa locala, bulibasa o aduce pe Azucena sa fie martora la “traficul de carne vie” cu care, chipurile, s-ar ocupa tanarul locotenent. Dupa ce asista la trecerea ilegala a prostituatelor care pare sa se desfasoare sub directa supraveghere a tanarului, Azucena, crede ca iubitul ei nu este cu nimic mai bun decat reprezentantii lumii de care ea vrea sa fuga. Si fuge…

La randul ei, Azucena este ademenita de un reprezentant al lumii interlope brailene care-i promite ca o va ajuta sa ajunga in Italia, ca dansatoare. In realitate, se trezeste prizoniera intr-un bordel obscur din Serbia si devine sclava sexuala a unor brute umane.

Azucena - Ingerul de abanos (2005)
,
Publicat pe:
, Autor:
Rating: 4.2 out of 5 with 4984 ratings
Subtitrare Romana

Subtitrare Romana

    Folosiți butonul al playerului pentru a seta subtitrarea sau pentru a o mari.